Winkelvastgoed op AAA-locaties:
wij zijn uw specialist

Retail Capital investeert in winkelvastgoed in de hoofdwinkelstraten en op de belangrijkste invalswegen van België. We kopen, ontwikkelen, verhuren en verkopen de best gelegen handelsruimten. We doen dit alleen of in samenwerking met gelieerde vennootschappen en partners.

Winkelvastgoed: onze marktkennis is uw rendement

Eigenaars die hun handelspand – verhuurd of leegstaand – verkopen, vinden in ons een betrouwbare koper die snel knopen doorhakt. U bent bij ons zeker van professionaliteit, efficiënte transacties en de beste prijs.
Investeerders vinden bij Retail Capital het betere winkelvastgoed: stuk voor stuk mooie opbrengsteigendommen met maximaal rendement en een minimum aan kopzorgen.
Winkelketens, franchisenemers en zelfstandigen zijn hier aan het goede adres voor winkelvastgoed op toplocaties. Een flagship store in het hipste deel van de stad? Een uitstekend gelegen baanwinkel? Retail Capital gidst u naar de beste handelspanden op AAA-locaties.

AAA-locaties zijn onze specialiteit
Dat zit in onze genen én in ons logo. De 3 A’s in RetAil CApitAl zijn geen toeval. Ze reflecteren onze focus op winkelvastgoed op de allerbeste plaatsen.