Retail Capital

Over ons

Retail Capital is een investeringsbedrijf dat in 2011 werd opgericht en sindsdien een sterke portefeuille heeft ontwikkeld in zowel commercieel als residentieel vastgoed. Onze commerciële projecten situeren zich op AAA-locaties over heel België, zowel binnenstedelijk als buitenstedelijk. Onze huurders zijn (inter)nationale retailers, waaronder supermarkten, fastfoodketens en modeketens alsook horeca-uitbaters. Wat betreft residentieel vastgoed investeren wij op toplocaties in grote steden zoals Antwerpen en Gent, vaak in combinatie met een commercieel gelijkvloers. De synergie tussen onze knowhow in retail én onze expertise in residentiele ontwikkeling is onze kracht om gemengde projecten snel tot een goed einde te brengen. Hierin ligt onze meerwaarde.

Connecting the dots

Wij investeren in vastgoed door de opportuniteiten van de markt in kaart te brengen en deze te linken aan de noden van onze klanten, zowel residentieel als commercieel. Wij beschouwen onze huurders en kopers dan ook als partners en denken met hen mee. Zo gaan wij voor hen proactief op zoek naar het ideale pand op de juiste locatie.

 

Retail Capital

INVESTEREN MET VISIE

Ons pand op het Eilandje reflecteert waarvoor we staan. Gelegen op een AAA-locatie in een trendy wijk is het de ideale uitvalsbasis om voeling te hebben met de laatste trends inzake retail en stedelijke ontwikkeling. Op basis van onze expertise evalueren we of een pand zich leent voor een authentieke renovatie of radicale modernisering. De rode draad in al onze investeringen is het streven naar hedendaagse en duurzame projecten. Hierdoor staat Retail Capital garant voor het genereren van meerwaarde bij elke ontwikkeling.

Onze werkwijze

Ons doel is projecten van blijvende waarde te creëren met oog voor perfectie tot in de kleinste details. Wij beschouwen elk project als uniek en streven bij de ontwikkeling van zowel commercieel als residentieel vastgoed naar een uitgesproken identiteit. Hiervoor werkt ons in-house team nauw samen met de beste vakspecialisten, designers, architecten, aannemers, ingenieurs en installateurs. Zo maken we het verschil.

Retail Capital

Waarden

Retail Capital staat synoniem voor duurzaam investeren in zowel commercieel als residentieel vastgoed. Cruciaal daarbij is het streven naar perfectie en architecturale esthetiek, met respect voor authentieke elementen en erfgoed. Tegelijkertijd kiest Retail Capital consequent voor de meest intelligente en innovatieve oplossingen op het gebied van energiezuinige technologieën en milieuvriendelijke materialen.

Retail Capital

Meet our team

We houden van directe communicatie en een persoonlijk contact. Wij investeren niet alleen in vastgoed maar ook in de relaties met onze partners. Onze huisstijl is dan ook niet toevallig minimalistisch met een warme look & feel omdat ons team altijd aanspreekbaar is en erg betrokken is bij elk project. We houden ervan snel te schakelen en kort op de bal te spelen.

Retail Capital
Retail Capital

Let's talk!

Wenst u uw grond, appartementsgebouw of handelspand te verkopen? Bent u op zoek naar een rendabele investering? Zoekt u als retailer naar een binnen – of buitenstedelijk winkelpand? Of heeft u een vastgoedproject en bent u op zoek naar een partner met kennis? Contacteer ons, wij kijken ernaar uit u te ontmoeten om hierover van gedachten te wisselen.